Dosar penal pentru delapidare unui tanar in varsta de 20 de ani din comuna Schela

0

În data de 12 mai 2021, în jurul orei 12:45, Poliția Municipiului Galați a fost sesizată, de către un bărbat în vârstă de 20 ani, din comuna Schela, județul Galați, având calitatea de șofer-curier la o societate ce are ca obiect de activitate curieratul rapid, despre faptul că, în aceeași zi, în intervalul orar 12.00-12.10, autor necunoscut, profitând de faptul că portierele nu erau asigurate, a pătruns în interiorul autoutilitarei de serviciu, de unde a sustras suma de 11.037 lei, reprezentând încasările firmei, în timp ce aceasta se afla parcată în zona unui bloc situat pe strada Tecuci, din municipiul Galați.

Inițial, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Galați – Biroul Investigații Criminale – Compartimentul Furturi din auto, după efectuarea cercetării la fața locului au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Fiind continuate cercetările în această cauză, polițiștii au stabilit faptul că cel care a sesizat poliția a înscenat comiterea furtului menţionat, însuşindu-şi în mod ilegal suma de aproximativ 11.037 lei din gestiunea firmei la care era angajat.

După audiere, tânărul de 20 ani a dat declaraţii complete cu privire la cele întâmplate, astfel că a fost schimbată încadrarea faptei din furt în delapidare.

Cercetarile sunt continuate în cauză de polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Galaţi, cu făptuitorul în stare de libertate, pentru administrarea întregului probatoriu şi pentru dispunerea tuturor măsurilor legale.

sursa: IPJ GALATI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here