Acasă IT Apple pregătește o versiune ieftină de AirPods Pro

Apple pregătește o versiune ieftină de AirPods Pro

0
Apple AirPods Pro se bucură de succes și se vând bine, însă Apple vrea mai mult și pregătește o versiune mai accesibilă a acestui gadget.

Un nou raport apărut în presă indică faptul că Apple lucrează la o versiune „lite” de AirPods Pro, adică una mai ieftină. Apple, dar și alți competitori din piață precum Huawei sau Samsung, au înregistrat un succes mare cu căștile true wireless, adică fără niciun fir, iar compania americană vrea să profite de asta.

Prin lansarea unei versiuni AirPods Pro Lite, Apple ar avea trei segmente de preț pentru căștile sale wireless: am avea 160 de dolari pentru AirPods 2, 250 de dolari pentru AirPods Pro, iar versiunea Lite ar fi undeva la mijloc.

Furnizorul pentru aceste căști ar putea fi Universal Scientific Industrial din Taiwan. Suntem încă la stadiul de zvon, însă AirPods Pro Lite (sau oricare va rămâne denumirea oficială) ar putea fi lansate la mijlocului anului 2020, însă planurile ar putea fi date peste cap de virusul Coronavirus din China.

Oricum ar fi, este de așteptat ca vânzările de AirPods Pro să crească cu 40-50% în acest an comparativ cu anul precedent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here