Acasă IT Samsung pregătește lansarea unui smartwatch misterios

Samsung pregătește lansarea unui smartwatch misterios

0
Primul smartwatch Samsung a fost lansat când compania care domină astăzi piața de wearables nici măcar nu era cunoscută, dar producătorul a trebuit să aștepte câțiva ani până să fie luat în serios ca un rival direct al Apple.

Modelul Galaxy Watch a obținut review-uri destul de bune atunci când a intrat pe piață, fapt care a determinat o strategie cel puțin îndrăzneață a Samsung, în raport cu giganții concurenți. În loc de un Galaxy Watch 2, în februarie 2019 am primit un Galaxy Watch Active, smartwatch de buget, iar șase luni mai târziu a apărut și un Watch Active 2, ceva mai scump.

Cel din urmă s-a dovedit a fi foarte performant în termeni de funcționalități de wellness și sănătate, dar designul său și puterea nu au fost exact ce s-au așteptat fanii Samsung de la urmașul lui Galaxy Watch. Dar încă există speranță, arată noile relatări citate de Phone Arena. Din păcate, până acum se cunosc doar numărul modelului și capatitatea bateriei. Este vorba despre SM-R840 și, dacă ar fi să ne luăm după informațiile apărute înainte de lansarea lui Galaxy Watch, cu nume de cod SM-R800, ar putea fi chiar succesorul acestui model extrem de îndrăgit.

Sigur că în cărți rămâne și varianta unei a treia ediții a lui Galaxy Watch Active, care ar putea avea o baterie de 330mAh. Orice ar fi acest nou dispozitiv, este foarte puțin probabil ca el să fie lansat alături de gama Galaxy S20 și de Galaxy Buds+ luna viitoare, pentru că se cunosc mult prea puține detalii ca să fie deja un produs finit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here