HOROSCOP 7-8 octombrie 2021 / Zilele acestea sunt pline de energie condensată

0

Berbec

Zilele de 7-8 octombrie sunt pline de energie condensată. Marte, guvernatorul zodiei Berbec și Soarele se află în conjuncție. Nativii pot convinge pe oricine de orice în aceste zile. Carisma Berbecilor este atât de puternică, încât mințile celorlalți se supun. Nativii primesc sprijin necondiționat. Zile perfecte pentru interviu de angajare, prezentare a unui proiect, deschiderea sau închiderea unei spețe juridice. În perioada 7-10 octombrie, Venus și alte 3 planete se înghesuie în Balanță. Orice acțiune sau plan inițiate în aceste zile se transformă într-un program pe termen lung.

Taur

Jupiter și profesorul Saturn luminează Casa premiilor și a onorurilor Taurilor. Acest fapt este o dovadă suplimentară a faptului că nativii din Taur au numeroase oportunități pe plan profesional. Soarele tranzitează Casa sănătății în această perioadă, fapt pentru care nativii vor avea o constituție robustă. Faptul că Luna Nouă din 6 octombrie are efecte mai multe săptămâni, obligă Taurii să consulte un stomatolog, să meargă la consultul medical periodic. Alte măsuri pentru păstrarea sănătății ar fi stabilirea unui program nutrițional, începerea unui program personalizat de fitness.

Gemeni

Interacțiunea lui Jupiter cu Luna Nouă începând din 6 octombrie indică faptul că nativii din Gemeni vor putea câștiga bani suficienți. Mercur reflectă anumite energii ale lui Jupiter, care susține și el câștigurile financiare. Din 7 octombrie, cariera Gemenilor este susținută de astre. Dar, acțiunile principale ale Lunii Noi, până prin 16 octombrie, au rolul de a reaprinde flacăra dragostei pentru Gemeni. Venus, planeta iubirii, luminează Casa lucrului Gemenilor din 7 octombrie și va tranzita zodia Săgetător. Aspect care are legătură cu căsătoria și parteneriatul. Gemenii căsătoriți pot face acum planuri de viitor.

Rac

Pluto ajută nativii din Rac să acceseze fonduri din proiecte, să primească împrumuturi bancare, să le fie decontată polița de asigurare. Racii pot primi acum banii pe care i-au împrumutat altora. Cei care se află în proces de divorț au de partea lor pe Pluton  și Saturn. Iar Saturn nu se joacă când este vorba de karma. Saturn are influență maximă din 10 octombrie. Se rezolvă probleme de familie, carieră. Racii pot câștiga și sume mari de bani. Romantismul are de câștigat pe 7-8 octombrie, dacă Racii doresc asta.

Leu

Venus se află în Casa casei, a locuinței nativilor din Leu. Cei mai mulți dintre nativi au chef să meargă acum în vizită la rude, să își vadă părinții. Venus se află în Scorpion, ceea ce face ca deplasările să fie fără evenimente. Iar din 8 octombrie, Venus în Săgetător luminează Casa iubirii adevărate a Leilor. Până pe 6 noiembrie. Venus se află într-un Semn de Foc, cum este și cel al zodiei Leu. Nativii se dezvoltă frumos în zona socială. Pe 13 octombrie, Venus și Saturn pregătesc totul pentru ca Leii și partenerul lor să viseze împreună la viitor.

Fecioară

Luna Nouă din 6 octombrie luminează Casa veniturilor nativilor din Fecioară. Este un moment care durează aproximativ 10 zile. Nativii pot solicita o mărire de salariu. Marte, Mercur, Soarele și Luna Nouă sunt înghesuite în Casa veniturilor Fecioarelor. Cu puțină atenție, nativii își pot mări salariul în diverse moduri. Nativii au acum ocazia de a lucra asupra modului de a viziona și interpreta ceea ce le rezervă viitorul. Nu este vorba de a consulta un oracol, ci de a analiza semnele, de a asculta intuiția și ceea ce le spun apropiații nativilor.

Balanță

Semnul de Aer al Balanței este vizitat în această perioadă de Soarele, Luna Nouă, Marte și Mercur. Semnul de Aer al Vărsătorului este vizitat de Jupiter și Saturn). De menționat că, din 7-8 octombrie, Venus întră în Semnul de Foc al Săgetătorului. Toate aceste aspecte astrologice susțin acțiunile nativilor din Balanță. Pe 10-11 octombrie, Saturn susține casa Balanțelor, dar și alte proprietăți ale acestora. Pentru unii dintre nativi a sosit momentul inițierii spirituale. Este foarte dificil de găsit în acest secol un maestru autentic benefic. Atenție la falșii profeți.

Scorpion

Jupiter se află în Casa de acasă a Scorpionilor. Oferă nativilor sprijin familial acum și lunile următoare. Acesta este un aspect astrologic rar și de mare ajutor. Nativii sunt încurajați și încurajează membrii familiei, pot primi un ajutor bănesc, dacă au nevoie, mai ales dacă are legătură cu locuința nativilor. Luna Nouă se află în Casa subconștientului. Nativii care se luptă cu o problemă de mai mult timp, acum este momentul pentru a consulta un specialist. Această Lună Nouă este cea mai bună din an pentru căutarea acestui tip de ajutor.

Săgetător

Semnul de Aer al Balanței este tranzitat de către Soarele, Luna Nouă, Marte și Mercur. De asemenea, Saturn și Jupiter se află în Semnul de Aer al Vărsătorului. Iar Săgetătorul este Semn de Foc. Pe 7 octombrie, Venus intră în Săgetător pentru prima dată în acest an și va rămâne toată luna. Adică, o mulțime de planete sunt de partea nativilor din Săgetător. Un lucru deosebit din punct de vedere astrologic. Un prieten sau o cunoștință oarecare a nativilor va avea un aport deosebit în obținerea succesului.

Capricorn

Din 7 octombrie, Venus discută cu Pluto. Pluto este asociată cu marile oferte financiare. Unii dintre nativi ar putea obține salariul pe care îl consideră corect, dar și funcția meritată. Luna Nouă care a răsărit pe 6 octombrie produce efecte vreo 10 zile. Cu siguranță că nativii vor primi o ofertă care să îi încânte. Acum este o perioadă în care nativii pot obține mari avantaje financiare. Jupiter lucrează din greu, pentru ca nativii din Capricorn să fie mereu pe val, să le meargă în plin. Nativii trebuie doar să intre în ritmul astrelor.

Vărsător

Jupiter în Vărsător susține Luna Nouă vreo 10 zile începând cu 6 octombrie. Acest tip de sprijin astral acoperă o paletă largă de aspecte ale vieții nativilor din Vărsător. Jupiter se deplasează pentru a ajunge în locul ideal față de Soare până pe 15 octombrie. Până atunci, nativii își pot planifica și pregăti o întâlnire, un interviu, o prezentare. Venus în Săgetător din 7 octombrie îi ajută pe nativii din Vărsător, mai ales că Venus luminează Casa prietenilor, a distracției și a contactelor sociale.

Pești

Saturn, planeta stabilității se află într-o poziție ideală față de Luna Nouă. Toate acțiunile nativilor converg către siguranță. Jupiter este prietenos față de nativii din Pești. Nativii au parte de șanse de izbândă în tot ceea ce și-au propus. Între 10-14 octombrie, Uranus retrograd aduce un val de idei și interacțiuni neașteptate. Trecerea de la un lucru la altul cu mare viteză îi va ameți pe nativii din Pești. Luciditatea va fi greu de menținut. Se recomandă încetinirea derulării lucrurilor și nu intrarea în acest vârtej energetic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here