Un nou magazin Agroland se va deschide în Focșani

0

Agroland este cea mai mare reţea de magazine agricole din România. Compania s-a înfiinţat în Timişoara în anul 1997 şi a devenit în câţiva ani cea mai mare companie din România care vinde produse pentru creşterea animalelor către micii fermieri. În ultimii ani, gama de produse s-a diversificat puternic, în afară de puii de o zi, furaje şi echipamente pentru ferme mici şi medii, Agroland vinde și produse pentru grădinărit (seminţe de legume şi flori, butaşi de trandafiri, viţă de vie, arbuşti şi pomi fructiferi), dar şi, hrană pentru animale de companie.

Anul acesta Agroland a decis extinderea printr-un nou magazin în Focșani acesta va avea o suprafată de peste 600 mp, astfel încat va putea pune la dispoziția clienților o gamă și mai diversificată de produse. Proprietara magazinului Argoland (Focșani) Adriana Marin anuntă deschiderea oficială a magazinului va fi pe data de 1 noiembrie și acesta se va regăsi pe Str. Oborul de Vite Nr.7 (langa targul de masini).

În prezent cele există 250 de magazine tradiționale Agroland cu suprafețe cuprinse între 50 – 150 mp, existente în 28 de județe și acestea deservesc 400.000 de clienți anual. În rețeaua de supermarketuri conducerea Agroland asteptă între 5 si 8.000 clienți unici anual, cu o frecvență medie de 4-5 cumpărături pe an și o cifră de afaceri de un milion de euro per magazin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here