A făcut Becali transferul verii în Liga 1? Sfatul care îl poate transforma în cea mai periculoasă ”armă” a lui Vintilă

0

Juvhel Tsoumou (28 de ani) a adus o victorie importantă pentru FCSB la debut. Atacantul congolez a înscris unicul gol al echipei sale în meciul cu Craiova şi e gata să-l impresioneze în continuare pe Becali. Patronul FCSB şi antrenorul Bogdan Argeş Vintilă primesc sfaturi preţioase de la Costel Enache.

Fostul său antrenor de la Hermannstadt ştie cum poate Tsoumou să dea cel mai bun randament pe teren: „Juvhel este un jucător de foarte mare calitate. Lui îi trebuie un mediu în care să se simtă într-o stare de confort şi să se ambiţioneze. Doar acolo au fost problemele lui, calitatea lui este clară”, a spus Enache, în cadrul unei conferinţe de presă.

 ”În fotbal trebuie să te gândeşti la oportunităţi, apoi la bani”

Tsoumou a vorbit imediat după meciul cu Craiova. Atacantul congolez este gata să-l impresioneze pe patronul Gigi Becali prin evoluţiile sale: ”Când intru pe teren ca atacant am de gând să înscriu, a fost un meci greu. Am făcut un meci bun ofensiv şi defensiv împotriva unei echipe de top. FCSB este cea mai mare echipă din România, să vin în probe nu reprezintă o problemă. Ei mi-au dat această oportunitate şi am răsplătit pe teren, norocul a fost de partea noastră. Oricine ar fi avut această oportunitate s-ar fi folosit de ea.

Înainte de toate este echipa. Oricine poate înscrie, este bine pentru echipă. Pentru mine nu contează ce va fi. Cum am făcut astăzi, cu golul, aşa o să-l conving pe patron. În fotbal trebuie să te gândeşti la oportunităţi, apoi la bani. Banii vor veni dacă vei câştiga. Mi-am amintit de Germania. Pentru jucători e un argument să joace bine. De aceea jucăm fotbal, pentru această atmosferă”, a spus Tsoumou, la finalul partidei cu Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here