Golul serii la Euro 2020! Mijlocașul Luka Modric de la Real Madrid a gaurit poarta scoțienilor

0
Sursa FOTO: https://twitter.com/TheEuropeanLad AFC AJAX

Luka Modric, la doar 35 de ani, se află în continuare la motorul naționalei Croației. Salvarea a venit de la vedeta lui Real Madrid.

Scoțienii au fost prea siguri pe situație și nu s-au apărat convingător iar aceștia din păcate au fost taxați. Modric a tras din prima, cu exteriorul, după ce a primit balonul la marginea careului. Mingea a luat mult efect și s-a oprit aproape de vinclu.

Au fost 18 goluri contorizate pentru Modric la naționala Croației, în 141 de meciuri la care acesta a participat. Primul gol al acestuia l-a reușit în urmă cu 15 ani, într-un amical făcut împotriva celor din Italiei.

Croația s-a impus cu 3-1 și a terminat grupa D pe poziția secundă. Ivan Perisic și Nikola Vlasic au marcat cu success celelalte goluri ale croaților. Vice-campioana la mondială va juca în optimi împotriva câștigătoarei grupei E, din care fac parte Slovacia, Spania, Suedia și Slovacia.

În celălalt meci al grupei, Anglia s-a impus cu 1-0 împotriva Cehiei și a încheiat în fruntea clasamentului. Englezii vor juca cu locul al doilea din grupa „Morții”, din care fac parte Portugalia, Germania, Franța și Ungaria.

Mai jos se pot vedea câteva imagini

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here